BAYBURT / MERKEZ - Fatih Ortaokulu

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda büyük bir neşe ile kutlandı.

Kas

2023 -2024 Eğitim Öğretim yılı takviminde yapılan okul sporları kros yarışmasında okulumuz Yıldız Erkek öğrencileri il birincisi olmustur .Yapılan yarışma sonucunda Yıldız Kızlar takımımız da İl ikincissi olarak  okulumuzu  gururla temsil etmişlerdir.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Zekası, çalışkanlığı, devlet adamlığı, kararlılığı, öngörüsü ve yönetim anlayışı ile sadece Türk Milleti için değil, dünya milletleri tarafından da büyük bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk "en büyük eserim" dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlerimize emanet etmiş olup;  ülkemiz ve Cumhuriyetimiz azimli kararlı ve değerlerimize bağlı  gençlerimiz sayesinde ilelebet payidar kalacak ve dünyamıza umut ve barış olacaktır. Bu amaca var gücümüzle hizmet etmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşı'mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Millî Mücadele'mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmet ile anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamaları okulumda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde meydana gelen askeri darbe girişiminin halk başta olmak üzere, emniyet güçleri ve vatanseverler tarafından bastırılması sonrasında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle gerçekleştirilecek anmalar ve kutlamaların yapılabilmesi adına her yıl 15 Temmuz günü resmi tatil olarak ilan edilmiştir.

Ekm

Okulumuzda doğal afetlere karşı AFAD tarafından bilgilendirme yapıldı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla okulumuzda sevimli dostlarımız için mama toplama kutusu oluşturduk.Öğrencilerimizin severek katılım sağladığı bu çalışmada dünya da yalnız olmadığımız onların bizim desteğimize ihtiyacı olduğu düşüncesini özümsemeye çalıştılar.Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Müdürü Sayın Osman SARIKAN başkanlığında sınıf rehber öğretmenlerimizle toplantı gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılına  büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı.Okul müdürümüz Sayın Osman SARIKAN 'ın iyi temennileriyle başlayan kutlama öğrencilerin şiirleri ve halk oyunlarıyla devam etti.

Yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olsun.